Josh Groban

Azt hittem, nem érhet már meglepetés. Zsenya után már semmi. Azt hittem, Zsenyát látni és meghalni- de nem- még nem halhatok meg! Még nem… Addig nem, amíg nem hallom ezt az angyalt élőben!

Kapkodok, keresem róla az infókat, 26 éves, február 27-én született, szeretne a Broadway-n fellépni (nem lesz nehéz, ezzel a hanggal), Grammy-re jelölték, a világ összes nagy zenészével együttműködött, fellépett, duettezett (hova a frászba tettem a fülem eddig?!), kilenc hangszeren játszik, zenét ír, apja orosz-lengyel zsidó, anyja norvég-amerikai, eddig ennyit találtam, nem sok, de kit érdekel, mit ért el, mit nem? Az ember hallgassa, és érezze… ezt szavakban úgysem lehet leírni. Én, aki időnként meglepem magam azzal, hogy egészen jól eltalálom a szavakat, na, most legszívesebben némasági fogadalmat tennék, mert ami eddig kijött a számon, tök lényegtelen. De tényleg!

Ó, bizonyára nem az övé az emberiség történelmének a legszebb, legerősebb, legférfiasabb, legmegkapóbb hangja. Ezen nincs mit vitatkozni- ez egy érzés- boldog, akit megérint- én boldog vagyok! Nagyon!