Választás

Jaj, annyi a lehetőség! nem tudok dönteni! melyikük…? és akkor a másik…? és amikor az egyik… akkor a másik is…? vagy ne…?
Francba, ha kitölteném a pontokat, lelőném a poént!
Isteni szappanoperát írnék, leverném a Paulinákat és Esmeraldákat és Monitákat és mindent!
De ne becsüljük alá a szappanoperákat… van bennük érzés, és lehet belőlük tanulni, ha az ember akar. Tudjátok. Néha egyszerűen kell fogalmazni… Ó, én most csak szárnyalni akarok egyet a nagy képzeletben 🙂 még minden nyitott, még bárhogy végződhet, még az is megtörténhet, hogy…
*visszasomfordál tovább szenvedni*
(Később)
Eh, ma úgysem tudom befejezni. Tegnap könnyen jöttek a szavak, ma fárasztó napom volt… holnap 11 körül érek haza, szerdán meg… szerdán nem erre fogok gondolni, remélem.
De azért lehet szavazni, mi legyen a folytatásban:

a) Josh elénekli a dalát, Zsenya korizik rá, és mielőtt ősállatként rávethetné magát Josh hamvasbőrű testére (annyira nem hamvasbőrű, láttam némi mellszőrzetet khm *pirul*), a stadiont elözönlik a földönkívüliek, akik elrabolják Josh-t, hogy kilopják a hangját a torkából.

b) Josh elkezdi a dalt, de a felénél elcsuklik a hangja, és amíg sósvízzel gargalizál, a közönség unottan passziánszozni kezd, Zsenya pedig írsztepptudását csillogtatja a műjégen. Be is töri. A jeget.

c) Zsenya a zene első taktusainál letépi magáról a Tosca felső részét, ami magával vonja az alsó résznek a leesését, és boxeralsóban folytatja a korizást. A közönség életében először hallja Josh Groban-t folyamatos falsetto-ban énekelni.

d) Zsenya, valahányszor a színpad előtt siklik el, laza csípőrázással és kaján vigyorral adja Josh tudtára, hogy részéről hajlandó, baby. Josh Groban többször használja a törülközőjét, mint addig bármikor.

e) Sandy Preston amazon-ordítással beugrik a jégre, laza cheerleader mozdulattal hanyattdönti Zsenyát, és cipőjénél fogva magára rántja Josh-t, aki egyeten pillanatig nem hagyja abba az éneklést. A tömeg vadul fényképez.

f) Jane szerelmet vall Josh-nak, és megkéri, szülinapi ajándékként (hét hónap és két nap múlva lesz, ugyanis) adja oda magát neki. És hívja be Zsenyát harmadiknak. Josh hápog, és a show-t váratlan és titokzatos körülmények miatt le kell mondani.

g) Zsenya nevetőgörcsöt kap a You are loved-tól, mert eszébe jut, hogy Brian Joubert is korizott rá. Nevetés közben megreped a derekán a Tosca-jelmez, és Josh sebtiben összevarrja. A bőrével együtt. A sebészre is átragad a nevetés, és a műtét morbid Tarantino-filmmé avanzsál.

h) Jane tátott szájjal mered a jégre, ahol, középen, ők ketten, uramisten… összefonódva, együtt… OH.

Van még egy lehetőség- megyek, kipisilem magamból a hülyeséget, elteszem magam holnapra, és ha ismét normális leszek, folytatom. Tessék szavazni!