Választás

Jaj, annyi a lehetőség! nem tudok dönteni! melyikük…? és akkor a másik…? és amikor az egyik… akkor a másik is…? vagy ne…?
Francba, ha kitölteném a pontokat, lelőném a poént!
Isteni szappanoperát írnék, leverném a Paulinákat és Esmeraldákat és Monitákat és mindent!
De ne becsüljük alá a szappanoperákat… van bennük érzés, és lehet belőlük tanulni, ha az ember akar. Tudjátok. Néha egyszerűen kell fogalmazni… Ó, én most csak szárnyalni akarok egyet a nagy képzeletben 🙂 még minden nyitott, még bárhogy végződhet, még az is megtörténhet, hogy…
*visszasomfordál tovább szenvedni*
(Később)
Eh, ma úgysem tudom befejezni. Tegnap könnyen jöttek a szavak, ma fárasztó napom volt… holnap 11 körül érek haza, szerdán meg… szerdán nem erre fogok gondolni, remélem.
De azért lehet szavazni, mi legyen a folytatásban:

a) Josh elénekli a dalát, Zsenya korizik rá, és mielőtt ősállatként rávethetné magát Josh hamvasbőrű testére (annyira nem hamvasbőrű, láttam némi mellszőrzetet khm *pirul*), a stadiont elözönlik a földönkívüliek, akik elrabolják Josh-t, hogy kilopják a hangját a torkából.

b) Josh elkezdi a dalt, de a felénél elcsuklik a hangja, és amíg sósvízzel gargalizál, a közönség unottan passziánszozni kezd, Zsenya pedig írsztepptudását csillogtatja a műjégen. Be is töri. A jeget.

c) Zsenya a zene első taktusainál letépi magáról a Tosca felső részét, ami magával vonja az alsó résznek a leesését, és boxeralsóban folytatja a korizást. A közönség életében először hallja Josh Groban-t folyamatos falsetto-ban énekelni.

d) Zsenya, valahányszor a színpad előtt siklik el, laza csípőrázással és kaján vigyorral adja Josh tudtára, hogy részéről hajlandó, baby. Josh Groban többször használja a törülközőjét, mint addig bármikor.

e) Sandy Preston amazon-ordítással beugrik a jégre, laza cheerleader mozdulattal hanyattdönti Zsenyát, és cipőjénél fogva magára rántja Josh-t, aki egyeten pillanatig nem hagyja abba az éneklést. A tömeg vadul fényképez.

f) Jane szerelmet vall Josh-nak, és megkéri, szülinapi ajándékként (hét hónap és két nap múlva lesz, ugyanis) adja oda magát neki. És hívja be Zsenyát harmadiknak. Josh hápog, és a show-t váratlan és titokzatos körülmények miatt le kell mondani.

g) Zsenya nevetőgörcsöt kap a You are loved-tól, mert eszébe jut, hogy Brian Joubert is korizott rá. Nevetés közben megreped a derekán a Tosca-jelmez, és Josh sebtiben összevarrja. A bőrével együtt. A sebészre is átragad a nevetés, és a műtét morbid Tarantino-filmmé avanzsál.

h) Jane tátott szájjal mered a jégre, ahol, középen, ők ketten, uramisten… összefonódva, együtt… OH.

Van még egy lehetőség- megyek, kipisilem magamból a hülyeséget, elteszem magam holnapra, és ha ismét normális leszek, folytatom. Tessék szavazni!

10 Comments

 1. Nola
  Posted February 27, 2007 at 11:37 am | Permalink

  :DDDDDDD Hát nehezen tudok választani, mind állati, de mondjuk legyen a b vagy a c vagy a g:)) De azért a h-t is megnézném:)))

 2. Posted February 27, 2007 at 12:43 pm | Permalink

  nekem, megmondom kereken, őszintén, férfiasan, a h.
  oh.
  gondoltam, h neked bejönne a g 😀

 3. Posted February 27, 2007 at 3:25 pm | Permalink

  A c nekem nagggyyyon tecc.
  Nem is tudom honnan ,de sejtettem ,hogy te a h-t akarnád. LOL

 4. Nola
  Posted February 27, 2007 at 5:53 pm | Permalink

  Én is gondoltam, hogy te meg h-párti vagy:)

 5. Kata
  Posted February 27, 2007 at 8:16 pm | Permalink

  höhöhööö 😀 azt hiszem nem kell külön mondanom én melyikre szavazok? 😀 😉

 6. Posted February 28, 2007 at 8:32 am | Permalink

  ne csináljátok! most komolyan a h legyen? mert én megírom, de akkor senki se dolgozzon, küldje el a férjét, párját, gyerekét, mert időnként kifejezetten gőzölni szeretek.
  vicc volt- (vagy nem)
  Gitta, végre egy normális lány itt a sok buggyant között :D:D:D

 7. tournesol
  Posted February 28, 2007 at 10:41 am | Permalink

  Huh, háát, nem is tudom… már napok óta ezen gondolkodom, szívem szerint mindegyiket kipróbálnám, de ha mindenképp szavazni kell, akkor legyen c, d, e, (a h-ra azért nem szavazok, mert úgyis azt fogod megírni…*kaján vigyor*)

 8. Posted February 28, 2007 at 10:51 am | Permalink

  Csil: 😀
  nemár! a h-t azt csak… azt csak azért írtam mert- mert tudjátok, milyen vagyok! perverz és hát, na, olvadok ha két szép pasiról van szó… de
  de könyörgöm!!! engem már az az Aljosás pár oldal is éveket öregített… pedig Aljosát nem is szeretem!
  lehet, hogy március 24-én hófehér hajú, tötyögő kis vénasszonyt fogtok látni helyettem…

 9. ilus
  Posted September 9, 2008 at 6:49 pm | Permalink

  Szerintemmm C :DDDDD

 10. Posted September 10, 2008 at 8:49 am | Permalink

  *röhög*
  Hát, csalódást kell okoznom, Ilus… nem az lett!
  És a többség akarata sem lett meg (H) pedig… óh. Na mindegy. *menekül*
  KOmpromisszumot kötöttem, majd ha elolvastad, szólj, tetszett-e… 😉
  K.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*