Eli Stone

Egy hi(he)tetlen(ül szeretnivaló, kedves, bájos, lökött stb.) ügyvéd vicces és megható pálfordulása, útjának keresése (és úgy néz ki, megtalálása), az emberek megsegítésének vágya és megvalósítása, mindez George Michael-lal indító “isteni” látomások hatására.

Vagy egy aneurizmáéra. Merthogy az is van neki a magas homloka és csodálkozó nagy bociszemei alatt.

Most, hogy Eli, miután kapcsolata jegyesével gallyra ment, elidegenítette magától az összes ismerősét a neves ügyvédi cégnél, röhejessé tette magát bátyja kurrens nője előtt (aki ugyanakkor Eli legelső kedvese volt), kiverte a biztosítékot soha-már apósánál (a felettesénél), belelátott ismerős és ismeretlen jövőjébe, múltjába, megismerkedett az akupunktúra regressziós hatásaival, visszautazott a múltba megérteni alkoholista apját (aki nem mellékesen hozzá hasonló agyi rendellenességben szenvedett), megnyert pereket olyan személyeknek, akikről más lemondott- szóval mindezek után, megelégelve, hogy a bíróság előtt időnként dalra fakasztják a víziói, kivetette a rosszalkodó aneurizmát. Arra számítva, hogy megpróbáltatásai ezennel megszűnnek.

Ma vetíti az amerikai ABC csatorna a második évad első epizódját. Sejtésem (és reményeim) szerint a látomások nem szűnnek meg!

Jelenleg a kedvenc sorozatom… van benne móka, kacagás, mélység, kételyek, bánat, kegyetlen helyzetek, sok zene (isteni zene!), és nagyon, de nagyon sok HIT…

Ajánlom annak, aki hisz a felsőbb hatalmakban, és az emberekben.

Annak is ajánlom, aki velejéig cinikus és az anyag hatalmát semmire le nem cserélné.

Annak meg kiváltképp, aki tartalmasan akar derülni.