Új Megasztár

Tóth Vera, Caramel és Rúzsa Magdi után ma Király Viktor is Megasztár lett… A falnak mentem volna, ha a nagyon kedves, roppant szimpatikus, egyértelműen jóképű és a musical világában kétségkívül gyakorlottan mozgó Fekete Dávid nyeri meg a versenyt, hiszen csak a botfülű nem hallotta már az elején, hogy a fiatalembernek egyedül a fent említett műfaj áll jól, semmi más. Nincs is baj a musical-lel. Van Magyarországon közönsége szép számmal, Dávid karrierje biztosított. De hogy Viktor énekel jobban, sokkal jobban, az vitán felüli.

A verseny elején kiegyenlítettnek tűnt a mezőny, aztán egy idő után két emberről gondoltam azt, hogy nincs helyük a Megasztárban, érdekes módon mindketten benne voltak a legjobb három között… A kedvenceim (Szecsődy Károly és Bencsik Tamara) kiesése után mindenképpen Viktornak drukkoltam, de mostanra bebizonyította nekem is, hogy nem csak érdemes volt elküldenem rá a verseny alatti egyetlen sms-emet a mai napon, hanem hogy talán a Kapcsolat koncertre is érdemes lesz majd kimennem miatta…

Vitriolos és keserű bejegyzést készültem írni, amikor úgy gondoltam, Dávid áll nyerésre… lehordtam volna a magyar közönséget és egy bizonyos vallási felekezet összes tagját is… szerencsére erre nem volt szükség, és nem csak azért örülök, mert mégis van fülünk (Pély Barna megnyugodhat), hanem azért is, mert ennek a szimpatikus fiúnak (Viktorról beszélek) immár sínen van a karrierje, és nem kell már kieresztenie a mérgét-csalódottságát sehol… most már nem csak a család többi tagja elismert a maga szakmájában, hanem ő is. Szívből gratulálok neked, Viktor, megérdemelted a győzelmet, és további sok sikert kívánok mindenhez.

Végezetül pedig az egyik leggyönyörűbb előadása a mai döntőből.