Jevgenyij Pljusenko… visszatér?

Hogy asszongya, “megnyerem a második olimpiai aranyamat a hazámnak”. Ez persze csak úgy lehetséges, ha előtte megmutatja magát pár nemzetközi bajnokságon… bár szerintem az orosz műkoriszövetség, meg az összes többi is, ezzel a fickóval tutira kivételt tenne és tízéves távolmaradás után is hagynák, hogy versenyezzen. De a lényeg, hogy Zsenyuska edz, meg fellép show-kon (többek között Kassán, április 16-án, ahol majd személyesen is lecsekkolhatom a szőke herceg lelki és fizikai állapotát *ujjong*), tervezi a visszatérést, és ha minden igaz, akkor jövőre vagy gatyába rázza a poshadt férfimezőnyt, vagy csúfos vereséget szenved mondjuk egy… Brian Joubert-től, vagy… ki tudja. Vannak még jelöltek, lássuk be, cserebogarak. Sosem lehet tudni. Edzője, Mishin úr kétkedően áll a dolgok alakulása előtt, szerinte Zsenya teste már visszatért, de a szelleme még nem…

Zsenya különleges. Ezt mindenki tudja, aki valaha látta jégre lépni. Nekem személy szerint végtelen sok ajándékot adott… önző módon ragaszkodom hozzá a mai napig, nem akarom elengedni… valahányszor hallok róla, fellángol bennem a régi tűz… Egy nap majd úgyis hagynom kell, hogy leszakadjak róla, és mindketten folytassuk életútunkat a végtelen világegyetemben. De addig is, irány Kassa, mert aki egyszer látta Zsenyát, annak sosem elég belőle.

(Az első képen Zsenyus a 2009-es World Fashion Awards-on látható, a másodikon pedig szíve választottjával, Jana Rudovszkaja-val. Ugye szépek együtt?)

4 Comments

 1. Nanny
  Posted March 21, 2009 at 10:13 pm | Permalink

  Zsenya úgy helyben fogja hagyni Joubertet, hogy Brian csak les h mi van…. 😀 😀 😀 Ideje már végre…:)

 2. Posted March 22, 2009 at 9:02 am | Permalink

  Szia Nanny… 🙂 Először látlak a blogon, üdvözöllek 🙂
  Gondolod, hogy helybenhagyja Brian-t? Hát… ha a szíve a helyén lesz, akkor igen. Igazából én csak igazságot akarok… a legjobb győzzön. Nem úgy, mint az előző EB-n ahol Joubert-nek olyan pontokat adtak, ami megcsúfolása volt az egész pontrendszernek és műkorcsolyatörténelemnek. Ha jobb lesz Zsenyánál jövőre… hát győzzön. De ne úgy, hogy felpontozzák… még ő is tudta, hogy gáz van… látszott az arcán. Baromira nem örült az EB-s győzelmének.
  Na de vissza Zsenyára. Mióta ismered/szereted? 🙂
  Kriszti

 3. Ilus
  Posted March 24, 2009 at 8:05 pm | Permalink

  Szia! Anno melyik Josh zenére korizott?

 4. Posted March 24, 2009 at 11:29 pm | Permalink

  Zsenya? Tudtommal semelyikre… Joubert korizott a “You are loved”-ra.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*