Jevgenyij Pljusenko… visszatér?

Hogy asszongya, “megnyerem a második olimpiai aranyamat a hazámnak”. Ez persze csak úgy lehetséges, ha előtte megmutatja magát pár nemzetközi bajnokságon… bár szerintem az orosz műkoriszövetség, meg az összes többi is, ezzel a fickóval tutira kivételt tenne és tízéves távolmaradás után is hagynák, hogy versenyezzen. De a lényeg, hogy Zsenyuska edz, meg fellép show-kon (többek között Kassán, április 16-án, ahol majd személyesen is lecsekkolhatom a szőke herceg lelki és fizikai állapotát *ujjong*), tervezi a visszatérést, és ha minden igaz, akkor jövőre vagy gatyába rázza a poshadt férfimezőnyt, vagy csúfos vereséget szenved mondjuk egy… Brian Joubert-től, vagy… ki tudja. Vannak még jelöltek, lássuk be, cserebogarak. Sosem lehet tudni. Edzője, Mishin úr kétkedően áll a dolgok alakulása előtt, szerinte Zsenya teste már visszatért, de a szelleme még nem…

Zsenya különleges. Ezt mindenki tudja, aki valaha látta jégre lépni. Nekem személy szerint végtelen sok ajándékot adott… önző módon ragaszkodom hozzá a mai napig, nem akarom elengedni… valahányszor hallok róla, fellángol bennem a régi tűz… Egy nap majd úgyis hagynom kell, hogy leszakadjak róla, és mindketten folytassuk életútunkat a végtelen világegyetemben. De addig is, irány Kassa, mert aki egyszer látta Zsenyát, annak sosem elég belőle.

(Az első képen Zsenyus a 2009-es World Fashion Awards-on látható, a másodikon pedig szíve választottjával, Jana Rudovszkaja-val. Ugye szépek együtt?)