Posztocska

Különös, milyen keveset írok magamról mostanában. Többnyire a nagyvilágban fellelt szépségre, gondolatokra szeretem felhívni a figyelmet… talán, mert még mindig azt hiszem, nincs meg bennem a szépség, az ideál, a követhető. Kivetítek, még szükségem van rá. Már tudom, hogy ez a helyzet, de még nem tudok kizökkenni ezen szokásomból.

Hogy egy kicsit beszámoljak magamról is, gyorsan felsorolom, mik történnek, mik foglalkoztatnak. Beiratkoztam a Szintézis Szabadegyetem idei évére (http://szintezis.info.hu/), mert úgy érzem, szükségem van olyanok társaságára, akikkel meg tudok vitatni kérdéseket, el tudok oszlatni kételyeket az életről, az enyémről, a máséról, mindenkiéről. Továbbá szerdán, bár ez még nem eldöntött tény, bele szeretnék kóstolni egy asztrológia-tanfolyamba. Igyekszem gyakorlatba ültetni az elméletet, amit az elmúlt évek során magamba szívtam, de persze, nagyon nehéz.

Mindaz, ami eddig érdekelt, az továbbra is érdekel, sok filmet megnézek, igyekszem rendszeressé tenni az olvasást, bár az írás mellett ezt is nehéz… esténként kellene, de olyankor hamar elálmosodom. (Recept, valaki…?) A zene él és éltet, egy gitár is került a házba a párom révén, ő most tanulgatja, én még várok.

Futnak még: szemtorna, filmfordítás, saját novella ötletek, barátok, háztartás, nyelvtanulás, utazás gondolata… Ezer dolog foglalkoztat, jelenleg azt tanulom, hogyan lehet egy dolgot elkezdeni, kizárólag arra figyelni, majd befejezni. Nagyon nem megy ez nekem… egyszerre sok mindennel törődöm, és mára megtanultam, hogy ez nem jó. (Recept, valaki…?)

Ma megint találtam egy értékes blogot a világhálón. Szeretem a világhálót.