Szabály

Szabály: piros lámpán nem megyünk át. Akkor sem, ha láthatáron semmi autó. Csak ha nagyon sürget az idő.

Szabály: rizst, tésztát, csicseriborsót nem hagyunk a tűzhelyen fővő vízben, és ezalatt nem megyünk be a nappaliba sorozatot nézni.

Szabály: az őszinteség nevében nem mindent szabad elmondani a másiknak. Mert van, ami bántani fogja, és van, ami csak ránk tartozik.

Szabály: mindenki helyettesíthető.

Szabály: piros betűs napokon NEM SZABAD SEMMIN TÖPRENGENI, GONDOLKODNI, TILOS ÁTGONDOLNI, ÁTÉRTÉKELNI, TILOS EMLÉKEZNI, ÖSSZEHASONLÍTANI, TILOS BÁRMI OLYAT TENNI, AMI ÉRZELMILEG MEGMOZGATHAT. Mert tuti szabály, hogy a negatív spektrum irányába fog mozgatni.

Szabály: rosszkedvűen TILOS Darren Hayes “Conversations with God” c. dalát ismétlőn hallgatni, mert egy idő után erőteljesen érvágós a hangulata.

5 Comments

 1. Anita
  Posted September 8, 2011 at 8:57 pm | Permalink

  Az első három szabállyal egyetértek.
  A második háromhoz nem tudok hozzászólni, mert nem tudom, mire vonatkozik, közhelyet meg nem akarok írni.
  Mi történt, megírod? ;( :-* Addig is fel a fejjel!!! .-***

 2. mtklara
  Posted September 10, 2011 at 7:57 pm | Permalink

  1. Piros lámpánál nem szabad átmenni, de átmegyek néha. Belső piros lámpáim legtöbbször megállítanak, pedig legszívesebben beletaposnék a gázba. Sokkal magasabb korlátokat állítok magam elé, mint ami szükséges lenne. én vagyok saját magamnak a piros lámpa.
  2. És ha megéri a sorozat és többet ad mint egy tál lencse?
  3. Ez nekem sokszor nagyon nehezen megy, mármint negatív kritikával illetni valakit, pedig néha meg kell mondani, arra gondolva hogy az én szemeben lehet a gerenda, a másikéban pedig csak szálka.
  4. JG nem
  5. Sokat agyalni egy dolgon nem csak ünnepeken felesleges, a kevés jó döntésem életem folyamán midig egy pillanat alatt született. A pirosbetűs napokat nem értem?!
  6.szabály Szuicid hangulat esetén vegyél be egy marék Grobant

 3. Eszter
  Posted September 12, 2011 at 1:58 pm | Permalink

  Ezen jót vidultam, már bocsánat… Emlékszem a rizses, csicseriborsós jelenetre, eszembe jutnak azok a pirosbetűs napok, amikor igenis töprengtünk és agyaltunk és rendszerint kellett egy másik ember, hogy megragadja a vállunkat és megrázzon bennünket, hogy ezt most fejezzük be! Köszönöm :-***
  Együtt gondolkodok Veled és egyet is értek. Szabályok kellenek, csak hát be is kellene őket tartani 😛

 4. g.
  Posted September 12, 2011 at 2:56 pm | Permalink

  szabaly 5-ot mar en is felirtam szep nagy piros botukkel. a baj csak az, hogy emlitett napokon az agyam lazad minden szabaly ellen. kulonosen, ha teliholdra esik. maradt a lehuzom a rolot, eloszedem a lakatot, es kihuzom a szamitogepet… 😉

 5. Posted September 12, 2011 at 9:56 pm | Permalink

  Nem baj, csajok, lényeg, hogy legyen öniróniánk. 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*